groothandel in vanille cakewafels te Limburg, elsloo, nederland, scholen, bedrijven, goede doelen, verenigingenGroothandel in vanille cakewafels te Limburg zijn wij geworden sinds dit jaar. Uiteraard doen wij dit nog extra erbij buiten ons gebruikelijke werk. Voor normale hoeveelheden vanille cakewafels met of zonder rozijnen en al onze overige ambachtelijke producten kan iedereen nog steeds gewoon terecht in onze winkel.

 

De naam is GROOTHANDEL WAFELS LIMBURG.

Wafels Limburg is ontstaan doordat de zachte vanille cakewafels – naturel en met rozijnen – al jarenlang een groot succes zijn in onze eigen brood- en banketbakkerij Rob Janssen. Medio 2019 kwam er vraag vanuit andere kanalen of het ook mogelijk zou zijn om aan derden te leveren, ook in grotere aantallen. We zijn aan de slag gegaan en na investering in een effectieve en efficiënte productiemethode, werd de bestaande bakkerijproductie uitgebreid met een afdeling wafels. Momenteel kunnen we circa 1.500 wafels per uur op ambachtelijke wijze bakken.

 

WAFELS LIMBURG VOOR VERKOOP AAN BEDRIJVEN

Verkoop van zachte vanille cakewafels aan bedrijven zoals bakkerijen, diverse soorten horecagelegenheden en zzp’ers door middel van goede afspraken. Ambachtelijk bereid met passie en de juiste ingrediënten.

 

VERKOOP VANILLE CAKEWAFELS VAN WAFELS LIMBURG, DOOR VERENIGINGEN, SCHOLEN EN OF GOEDE DOELEN

Geld inzamelen voor je school, vereniging of een goed doel is dikwijls noodzakelijk en kan geweldig zijn. Maar een feest, barbecue of andere evenement organiseren, vereist veel werk en de opbrengst staat vaak niet in verhouding. Bij verkoop van de heerlijke vanille cakewafels van Wafels Limburg kun je de clubkas wél spekken. En met behulp van onze tips lees je hoe!

VOOR MEER INFORMATIE OVER ONZE
GROOTHANDEL IN VANILLE CAKEWAFELS TE LIMBURG KIJK JE OP:

https://www.wafelslimburg.nl