OVER BAKKERIJ ROB JANSSEN

HISTORIE BAKKERIJ ROB JANSSEN

over bakkerij rob janssen, elsloo, zuid limburg, ambachtelijk Al in 1848 bakte een voorvader van Rob – van de Taeijman – aan de Dorpsstraat in Elsloo brood en vlaaien. Zijn opa Mathieu Janssen bouwde in 1952 als eerste huis aan het Dorine Verschureplein naast de kerk een brood- en banketbakkerij in het ‘nieuwe’ Elsloo. De opbouw na de Tweede Wereldoorlog zorgde voor hele nieuwe wijken, en dus nieuwe klanten. Veel is er veranderd sinds die tijd: venters komen niet meer langs de deur, met behulp van allerlei machines is het werk iets gemakkelijker en het assortiment bijna onbeperkt, in plaats van bruin en wit brood is de keuze ondertussen uitgebreid naar 25 soorten…

 

DE 5e GENERATIE BAKKERS JANSSEN

over bakkerij rob janssen, elsloo, zuid limburg, youtube kanaal, assortiment, vlaaien, broden, luxe vlaaien, gebak, koekjes, taartenSinds bakker Rob Janssen in 2001 als vijfde generatie de zaak overnam is er veel gemoderniseerd, zowel voor in de winkel als achter in de bakkerij. In 2005 een compleet nieuw winkelinterieur, in 2011 werd de huisstijl van de kleding en verpakkingen opgefrist in vrolijk oranje en blauw, nu wordt deze lijn doorgezet naar nieuwe reclameborden en nu ook een een website. Sinds 2014 hebben we zelfs een eigen YouTube-kanaal.

 

 

 

WE STAAN GARANT VOOR CONSTANTE KWALITEIT OP AMBACHTELIJKE WIJZE

Samen met het team vakbekwame bakkers en vriendelijke verkoopsters bedient brood- en banket bakkerij Rob Janssen al vele jaren hele generaties “Aelsenaere”.
Niet alleen door het lekkerste opabrood en de smaakvolste harde wenerbodems van de streek, maar ook door onze trouwe klanten binnen én buiten Elsloo, is ons voortbestaan gegarandeerd.

KORTOM: BAKKERIJ ROB JANSSEN IS UW ADRES OM HEERLIJK TE GENIETEN VAN VERSE PRODUCTEN VOOR ELK MOMENT, EN VOOR EEN EERLIJKE PRIJS.

U BENT HARTELIJK WELKOM IN DE WINKEL VAN BAKKERIJ ROB JANSSEN