BESTELLINGEN

Bestellingen per e-mail plaatsen via ons e-mailadres:

bestellingen@bakkerijrobjanssen.nl

Alle bestellingen per e-mail voor brood, vlaaien en gebak kunnen dagelijks tot 15.00 uur worden besteld via bestellingen@bakkerijrobjanssen.nl om de eerstvolgende WERKDAG afgehaald te worden in de winkel.
U kunt in een mailtje schrijven wat u graag wilt bestellen of voor vlaaien en taarten plaatsen in onze winkel of gebruik maken van een PDF-bestand.

Uiteraard kunt u ook gewoon bellen of een bestelling plaatsen in onze winkel

Zeker kunt u ook gezellig langskomen in de winkel om daar uw bestelling te plaatsen. We hebben te veel producten om ze allemaal op een formuliertje te plaatsen. En wat is nog mooier en lekkerder dan de aanblik en geur van onze ambachtelijke producten? Of u belt even met 046-4361470 om uw bestellingen door te geven.

 

Bestellingen thuis of op uw bedrijf laten bezorgen?

Voor zowel bedrijven als particulieren kunnen wij ook uw reguliere vlaaien-, taarten- of gebakbestelling thuis of op uw bedrijf laten bezorgen van dinsdag t/m vrijdag tussen 9.00-14.00 uur.
Hierbij geldt een minimaal bestelbedrag van € 30,- en er komt een bijdrage in de bezorgkosten bij van
€ 4,- voor regio Elsloo/Beek/Stein.
Ook hier vragen wij u om minstens 1 werkdag op voorhand te bestellen.
Geeft u in uw bestelling aan of u het in 10 stukken gesneden wilt hebben? Zo ja, dan rekenen wij daar € 1,- extra per vlaai voor aan i.v.m. de extra tijd die het snijden kost. Ook hier kunt u gebruik maken van ons e-mailadres: bestellingen@bakkerijrobjanssen.nl
Bij particuliere leveringen vragen wij u wel de volledige bestelling minstens 1 werkdag vooraf te betalen in de winkel, zodat we geen contant geld mee hoeven te nemen onderweg.

Heeft u als bedrijf een spoedbestelling om nog diezelfde dag te leveren?

Bel dan de winkel op 046-4361470 voor 11.00 uur en vraagt u wat de mogelijkheden zijn aan onze medewerkers!
Mailen heeft dan geen zin meer want wegens drukte aan de balie kunnen wij niet iedere minuut de mails checken.
Aangezien wij een zelfstandige ambachtelijke bakker zijn, kunnen wij wel dikwijls nog inspringen op uw vraag en maatwerk leveren.
Heeft u een speciaal verzoek (bijvoorbeeld als u op een vroeger/ later tijdstip of op een zaterdag geleverd wilt hebben)?
Dan raadden wij u aan om tijdig te bellen in plaats van te mailen om in overleg met de winkelbediende te bekijken wat de mogelijkheden zijn.